dilluns, 27 de juny de 2016

POSA CÚRCUMA A LA TEVA VIDA!

La CÚRCUMA és una espècia típica de la cuina índia i oriental, que s'utilitza i troba a tot el món. Té propietats anticanceroses, antiinflamatòries i antiinfeccioses, en especial però no només de tot l'aparell digestiu.
La cúrcuma, per poder-la assimilar i per potenciar les seves qualitats, cal  barrejar-la amb pebre negre i oli, en la següent proporció: 1/2 cullerada sopera de cúrcuma, 1/2 cullerada sopera d'oli, 2 pessics de pebre negre.
Aquesta és la dosi diària terapèutica. A nivell preventiu i simplement gastronòmic, no cal mirar la dosificació, és anar-la fent servir.
Ara a l'estiu podeu preparar una VINAGRETA DE CÚRCUMA, diluint la preparació anterior amb més oli; després afegir-hi vinagre -us aconsello de poma bio- o suc de llimona i una mica de sal marina o aigua de mar.

Cap comentari:

Publica un comentari