diumenge, 13 d’octubre del 2013

SOL.LICITUD URGENT DE PONT SOLIDARI: AJUDA A ORISA PEL CICLO PHAILIN

La  nostra companya i presidenta de l'associació Pont Solidari ens informa:

La costa est de l'Índia està patint les conseqüències del cicló Phailin aquest cap de setmana. Una de les regions afectades amb vents de 250 km/h es Orisa. He estat parlant amb la gent de l'hospital de Juanga i estan sans i estalvis, han passat molta por, algunes cases estan destruïdes, els camps estan anegats d'aigua, s'han perdut les collites d'arròs, estan sense electricitat, tenen la gent dels voltants de l'hospital refugiades a l'escola i l'hospital, però no s'han perdut vides. L'any 1999 Juanga ja va patir un gran desastre en un altre cicló, tothom ho recorda i me n'han parlat molts cops. Per això he estat patint molt per ells.
A Puri, la ciutat costanera on vaig de vegades quan sóc treballant a l'hospital, el nivell del mar ha pujat molt i en un assentament de pescadors s'han perdut cases i barques, hi ha moltes cases anegades però tampoc ha mort ningú.
Si voleu ajudar a través de Pont Solidari podeu fer-ho. Canalitzarem l'ajuda des de l'hospital per a cobrir necessitats d'aigua potable i menjar per a les famílies refugiades a l'hospital i l'escola.
Nº compte:  1491 0001 27 2025892825.   

Marta Miquel

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada