divendres, 16 d’octubre del 2015

PROPOSTA DE MENÚ EQUILIBRAT


         dilluns
dimarts
dimecres
dijous
 divendres         
Esmorzar
1 llesca pa espelta
2 talls pernil

Macedònia de fruita amb fruits secs i iogurt
Tomàquet amanit amb pernil d’indiot

2 torrades integrals amb melmelada
I un ou dur
1 llesca pa espelta
2 talls formatge desnatat

Mig matí
Un tall de papaia
Un tall de pinya
Mig mango
Un tall de pinya

Mig mango

Dinar
Puré de verdura
Pit de pollastre a la planxa amb xampinyons o girgoles
Amanida d’arròs
Amb ou dur i 3 llagostins

Espinacs amb cigrons
Llonzat de porc a la planxa amb amanida
Arròs amb bròcoli
Hamburguesa natural amb amanida d’api i poma
Col arrissada al vapor amb una patata
Peix en papillote amb porros i carbassó

Berenar
Un iogurt d’ovella o cabra
Una galeta digestive de civada
2 nous i 1 presa de xocolata negra

1 iogurt de cabra o ovella
2 nous i 1 presa de xocolata negra

Sopar
Papillot de naps, pastanagues i brócoli
Amb lluç o bacallà
Porros i pastanaga al vapor i 2 ous durs
Puré de carbassa
Peix al vapor
Bledes o espinacs
2 talls de pernil d’indiot
Escalivada
Truita d’escarola


           dissabte

diumenge



Esmorzar
1 llesca pa espelta
2 talls pernil
1 cafè o infusió

Macedònia de fruita amb fruits secs i iogurt



Mig matí

Una poma
1-2 galetes digestive



Dinar
Puré de cogombre amb suc de llimona i 1 cullerada de iogurt
Conill al forn o la cassola amb herbes i una patata amb pell

lliure



Berenar
Un iogurt de soia
Una fruita petita i 2 nous o unes ametlles




Sopar
Bledes bullides
Peix a la planxa o al vapor
Puré de carbassa o verdures
Una truita o ou dur






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada